Remoska, 300 receptů: Receptář a návod k použití podobné
kolektiv autorů
Publikace pojednávající o historii a současnosti Remosky, doprovázených popisem přístroje, materiálem, způsoby příprav pokrmů, doplněných podrobným návodem k použití od Českých výrobců.
Podobné knihy (5)
Vaříme v remosce Karina HavlůKniha kuchařských předpisů pokrývá celé spektrum pokrmů od polévek, masa, drůbeže a ryb přes luštěniny, brambory a těstoviny až po moučníky. Přináší cenné rady na využití obyčejné remosky i netradičním způsobem. Vhled... více
Remoska a její užití Juliana A. Fialová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Recepty remoska - Pečeme zdravě a chutně Karina Havlů
Vítejte ve světě, kde fortel a vzpomínky na dětství se mísí s potřebami moderní doby – Remoska je tu s námi už 60 let a k tomuto jubileu se sluší pogratulovat! Ale také poděkovat, a to všem našim spokojeným zákazníkům. A... více
Remoska v moderní kuchyni Iva Trhoňová
Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční – dokáže péct, zapékat, smažit, dusit… Tato... více
Remoska v moderní i babiččině kuchyni Alena Doležalová
Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen prot... více