Remoska v moderní kuchyni
Iva Trhoňová
Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční – dokáže péct, zapékat, smažit, dusit… Tato kuchařka poradí, jak remosku všestranně využít, najdete zde spoustu receptů na zdravá a chutná jídla, která lze v remosce připravit. Fotografie Ing. Vladimír Doležal.... celý text
Přidat komentář
Remosku jsme měli doma celý můj život. Buchty z remosky jsou to nej. Kdysi tato knížka byla mou poradkyní při používání remosky a inspirovala mě mnohokrát, když jsem nevěděla, co vařit. Škoda, že je jen brožovaná, už jí mám v salátovém vydání. Chtělo by to vydat jí znova. Určitě by byl zájem.
Na remosku nedám dopustit. Je vynikající nejen na chaty, chalupy, ale i vdomácnotech. Jsou zde recepty na jídla slaná i sladká, hrnkové i lžícové recepty, chleba atd. Kniha je doplněna krásnými fotografiemi jídel.
Autorovy další knížky
2017 | Ruce v mouce: Domácí pečivo s kváskem i droždím |
2019 | Upečeno s láskou: Kváskový chléb a pečivo |
2011 | Pekárnománie |
2020 | Hrátky s těstem: Drožďové pečivo snadno, rychle a dokonale |
2012 | Remoska v moderní kuchyni |
Zklamání,je to spíš normální kuchařka. Chybí tu uvedení,jestli je to pro 2 nebo 4 litrovou remosku a hlavně chybí časy pečení. Aspoň nějaká orientační tabulka časů kdyby byla, když už není uvedeno u jednotlivých receptů.
Pro někoho,kdo s remoskou nemá žádné zkušenosti,je to nanic.