Remoska v moderní kuchyni podobné
Iva Trhoňová

Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční – dokáže péct, zapékat, smažit, dusit… Tato kuchařka poradí, jak remosku všestranně využít, najdete zde spoustu receptů na zdravá a chutná jídla, která lze v remosce připravit. Fotografie Ing. Vladimír Doležal.... celý text
Podobné knihy (5)

Kniha kuchařských předpisů pokrývá celé spektrum pokrmů od polévek, masa, drůbeže a ryb přes luštěniny, brambory a těstoviny až po moučníky. Přináší cenné rady na využití obyčejné remosky i netradičním způsobem. Vhled... více

Vítejte ve světě, kde fortel a vzpomínky na dětství se mísí s potřebami moderní doby – Remoska je tu s námi už 60 let a k tomuto jubileu se sluší pogratulovat! Ale také poděkovat, a to všem našim spokojeným zákazníkům. A... více

Publikace pojednávající o historii a současnosti Remosky, doprovázených popisem přístroje, materiálem, způsoby příprav pokrmů, doplněných podrobným návodem k použití od Českých výrobců. více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen prot... více
Autorovy další knížky
2017 | ![]() |
2019 | ![]() |
2011 | ![]() |
2020 | ![]() |
2012 | ![]() |