Remoska v moderní kuchyni hodnocení
Iva Trhoňová
Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční – dokáže péct, zapékat, smažit, dusit… Tato kuchařka poradí, jak remosku všestranně využít, najdete zde spoustu receptů na zdravá a chutná jídla, která lze v remosce připravit. Fotografie Ing. Vladimír Doležal.... celý text
5 |
|
7 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
1 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
1 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Remoska v moderní kuchyni: 87 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 9
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Autorovy další knížky
2017 | Ruce v mouce: Domácí pečivo s kváskem i droždím |
2019 | Upečeno s láskou: Kváskový chléb a pečivo |
2011 | Pekárnománie |
2020 | Hrátky s těstem: Drožďové pečivo snadno, rychle a dokonale |
2012 | Remoska v moderní kuchyni |