Remoska v moderní kuchyni tempo & emoce
Iva Trhoňová

Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční – dokáže péct, zapékat, smažit, dusit… Tato kuchařka poradí, jak remosku všestranně využít, najdete zde spoustu receptů na zdravá a chutná jídla, která lze v remosce připravit. Fotografie Ing. Vladimír Doležal.... celý text
Tempo čtení (1x)
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
100 % |
Emoce z knihy (2x)
zvědavost |
|
50 % | |
inspirace |
|
50 % |
Autorovy další knížky
2017 | ![]() |
2019 | ![]() |
2011 | ![]() |
2020 | ![]() |
2012 | ![]() |