Studená kuchyně 2 podobné
Ladislav Nodl
174 předpisů pro přípravu všech druhů salátů, chuťovek, sendvičů, chlebíčků a koktejlů.
Podobné knihy (2)
Toasty, obložené chlebíčky, chuťovky Libuše VlachováObsahuje předpisy na přípravu toastů s masem, uzeninou, rybami, vejci, sýrem, zeleninou a houbami, na různé druhy obložených chlebíčků, plněného pečiva a chuťovek, podávaných na pečivu, na kostičkách tvrdého sýra apod. S... více
Chlebíčky Zuzana Brousková
Obložené chlebíčky, ať již studené nebo teplé, jsou u nás nejoblíbenějšími pokrmy studené kuchyně, neboť je můžeme podávat jako rychlé a nepříliš nákladné pohoštění, právě tak jako i při slavnostních příležitostech. K je... více
Autorovy další knížky
2007 | Velká domácí kuchařka |
2012 | Velká kniha vaření |
1988 | Speciality světových kuchyní |
2000 | Studená kuchyně 2 |
1983 | Vaříme ze zeleniny |