Vaříme doma knedlíky, brambory, těstoviny podobné

Vaříme doma knedlíky, brambory, těstoviny
https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/64782/varime-doma-knedliky-brambory-testoviny-64782.jpg 5 1 1

Nová kuchařská knížka Vám předkládá pestrý výběr pokrmů z brambor, knedlíků a těstovin. V následujících kapitolách se dozvíte: . jak využít brambory k přípravě pokrmů lidových, jednoduchých i náročnějších, avšak i "lahůdkových", zejména z francouzské kuchyně, . jak připravit knedlíky všech druhů, ať jsou podávány jako hlavní chody slané či sladké nebo jako různé přílohy, . jak uvařit širokou škálu pokrmů z těstovin, jednoduchými počínaje a náročnějšími konče. Ale, nebojte se, ve většině těchto skvělých příloh se objevuje jako doplněk maso nebo masné výrobky, jako např. salám, šunka apod. a to ve formě povrchové úpravy nebo jako vnitřní náplň. A když není jako doplněk maso, nahradí ho zelenina, sýry, houby, ryby, ovoce atd. Ve všech předpisech jsou uvedeny přesné technologické postupy, takže lze předpokládat, že budou sloužit i začínajícím hospodyňkám i "vařícím" mužům. Můžete si vybrat z úprav jednoduchých - levnějších nebo z náročnějších za více peněz. ... celý text

Podobné knihy (6)

Domácí knedlíky a omáčky Domácí knedlíky a omáčky Kristina Paluvová

Kuchařská kniha plná receptů na různé druhy knedlíků, noků, teplých a studených omáček, přelivů a majonéz. více


Knedlíky: Původní česká kuchařka Knedlíky: Původní česká kuchařka Jitka Rákosníková

Tradiční český knedlík, který byl ještě nedávno tak trochu zatracován jako nezdravá příloha, zažívá znovuzrození coby úžasně kreativní a opravdu báječný, přímo hrdinský kousek naší kuchyně. Tato kuchařka představuje ... více


Kuchařka knedlíky Kuchařka knedlíky Jaroslav Křešnička

Všeobecné rady při vaření knedlíků - houskové, tvarohové i jiné, doplněno recepty ke kterým knedlíky patří a také barevnými fotografiemi. více


Knedlíky a omáčky Knedlíky a omáčky Jana Duží

Kniha plná receptů na knedlíky všech druhů (houskové, bramborové, kynuté, plněné i různé noky). Druhou část tvoří omáčky teplé, studené, různé přelivy a ochucené majonézy. více


Knedlíky - 200 receptů Knedlíky - 200 receptů Jarmila Mandžuková

Knedlík je mimo veškerou pochybnost králem české kuchyně. Knedlo-vepřo-zelo, svíčková, guláš a stovky jiných jídel si nelze představit bez knedlíku. Škála knedlíkové fantazie je ovšem mnohem bohatší, známe i knedlíky pln... více


Knedlíky na tisíc způsobů Knedlíky na tisíc způsobů Vladimír Tomčík

Knedlík je národním jídlem mnoha národů. Může být malý jako třešnička, velký jako míč, kulatý, podlouhlý nebo nízký jako placka. Byl pokrmem chudých a dodnes je každodenním jídlem nenáročným na přípravu, ale je i pokrmem... více