Vaříme z hub podobné

nehodnoceno
Vaříme z hub
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/375892/bmid_varime-z-hub-1r2-375892.JPG 0 0 0

Podobné knihy (12)

Houby na všechny způsoby Houby na všechny způsoby Stanislava Koblihová

Kuchařka nabízí recepty na rozmanité úpravy hub - vařené, dušené, smažené či pečené pokrmy, bezmasé i s masem, saláty, pomazánky a konzervování. více


Atlas hub a houbařské recepty - edice Receptář Atlas hub a houbařské recepty - edice Receptář František Kotlaba

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Houby v kuchyních světa Houby v kuchyních světa Jiří Baier

Speciální kuchařka přináší recepty na úpravu méně známých hub u nás i v zahraničí. více


Houby v hrnci Houby v hrnci Miroslav Smotlacha

Soubor kuchařských předpisů na přípravu hlavních jídel, polévek a předkrmů z hub. více


Houby v kuchyni Houby v kuchyni Miroslav Smotlacha

Houby mají významnou biologickou hodnotu, jsou výživné, dietní, štědře obohacují jídelníček a uplatňují se i jako koření. Jak je upravovat, radí tato příručka. Navazuje na starší knížku Fr. Smotlachy Houby v kuchyni. Opí... více


Houby v kuchyni Houby v kuchyni Vladimír Chaloupka

Suchohřiby, křemenáče, čirůvky májovky, pečárky, holubinky, pýchavka obecná, penízovka sametová, špičky, lanýže - to jsou skutečné lahůdky pro studenou i teplou kuchyni. Z hub vykouzlíme výtečnou polévku, aromatickou om... více


Receptář – Celoroční průvodce houbaře Receptář – Celoroční průvodce houbaře Jiří Baier

Tato houbová kuchařka vychází jako doplňující publikace ke knize Celoroční průvodce houbaře. Jiří Baier v ní připravil více než 120 receptů z hub, které se dají sbírat během všech ročních období. Většina receptů je dopln... více


Vaříme z hub Vaříme z hub Ladislav Kovář

Prý až tři čtvrtiny českého národa holdují houbám - sbírají je a konzumují. A prý jsme nejhoubařštějším národem na světě. Je tedy přirozené, že v našem prostředí vzniklo téměř nedozírné množství receptů na přípravu jídel... více


Jedlá z húb Jedlá z húb Henryk Debski

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Sto receptů z hub Sto receptů z hub Miroslav Smotlacha

Houby a jejich konzervace, sušené, naložené, sterilované v tuku neb. vlastní šťávě a další formy zpracování, dále recepty na jejich úpravu. více