Zapékaná jídla podobné

Zapékaná jídla
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/54051/zapekana-jidla-54051.jpg 3 6 6

Podobné knihy (10)

Zapečené a gratinované dobroty Zapečené a gratinované dobroty Miloslav Nosovský

Zapečená a gratinovaná jídla. více


Zapékané pochoutky Zapékané pochoutky Miloslav Nosovský

Ve všech světových kuchyní, včetně české, se vyskytují v hojné míře pokrmy, které se upravují tímto způsobem a jsou velmi oblíbené pro svůj charakter, široký sortiment použitých surovin a jednoduchost přípravy. Sami se o... více


Nákypy a zapečené pokrmy Nákypy a zapečené pokrmy Arnold Zabert

Z trouby svůdně voní nákyp z brambor, zapékané těstoviny s parmezánem, sladké pomerančové suflé a slaný koláč s česnekem, pod jejichž křupavou kůrčičkou z vajec, smetany a sýra se skrývají úžasné ingredience: lilky, špen... více


Zapékaná jídla Zapékaná jídla Karel Höfler

Kuchařka obsahující 330 receptů na zapékaná jídla. Od předkrmů po hlavní jídla, od typických receptů po méně obvyklé. více


Kuchařka: Zapékané pokrmy na 250 způsobů Kuchařka: Zapékané pokrmy na 250 způsobů Alena Doležalová

Kuchařka obsahuje výběr receptů na zapékané pokrmy. Tato technologie nabízí bezpočet různých variant, které můžeme kombinovat podle surovin i stavu peněženky. Autorka nabízí vyzkoušené recepty, podle kterých se dá skuteč... více


Nákypy: Zapékané pokrmy a suflé Nákypy: Zapékané pokrmy a suflé kolektiv autorů

V této knize se ocitnete ve světě nákypů, zapékaných (gratinovaných) jídel a suflé a dozvíte se, jak rozmanitá řada jídel existuje mezi vydatnými krajovými nákypy a lahodnými lehkými suflé. A snad se budete divit, co vše... více


Nákypy a zapékaná jídla Nákypy a zapékaná jídla kolektiv autorů

Jak je to prosté a přitom chutné, prostě neodolatelné: takové jsou křupavé nákypy, zapékané pokrmy i jemná suflé, ideální pro hosty i oblíbená jídla pro celou rodinu. Jenom je třeba zvolit správné přísady a vše dobře och... více


Zapékání - 61 osvědčených receptů Zapékání - 61 osvědčených receptů kolektiv autorů

Máte rádi zapékaná jídla? Pak je tato kniha určena právě vám. Najdete tu recepty na klasické bramborové nákypy, ae i najídla rafinovanější, jako jsou například gratinované sardinky nebo oblíbené crumble s revení či hrušk... více


Pečené a zapékané speciality Pečené a zapékané speciality Enkhuizen Minkowski

Příprava pokrmů v troubě patří mezi vrcholy kuchařské magie. Než se váš výtvor upeče, můžete si dát třeba sklenku dobrého vína a oddat se čekání na výsledek svého snažení. Zlatohnědá barva hotového pokrmu a omamná vůně, ... více


Zapejkačky nové i tradiční Zapejkačky nové i tradiční Šárka Vaiglová

Na 200 stranách naleznete 399 zcela nových receptů na téma zapékaná jídla. Titul je rozdělen do 18-ti kapitol, které jsou barevně odlišeny. více

Autorovy další knížky

2007  85%Hrnečku vař
2006  70%Saláty a pomazánky
2007  100%Hrnečku vař
2006  50%Zapékaná jídla
2012  100%Zapejkačky nové i tradiční