Podobné knihy (10)
Zapejkačky nové i tradiční Šárka VaiglováNa 200 stranách naleznete 399 zcela nových receptů na téma zapékaná jídla. Titul je rozdělen do 18-ti kapitol, které jsou barevně odlišeny. více
Zapečené a gratinované dobroty Miloslav Nosovský
Zapečená a gratinovaná jídla. více
Zapékané pochoutky Miloslav Nosovský
Ve všech světových kuchyní, včetně české, se vyskytují v hojné míře pokrmy, které se upravují tímto způsobem a jsou velmi oblíbené pro svůj charakter, široký sortiment použitých surovin a jednoduchost přípravy. Sami se o... více
Nákypy a zapečené pokrmy Arnold Zabert
Z trouby svůdně voní nákyp z brambor, zapékané těstoviny s parmezánem, sladké pomerančové suflé a slaný koláč s česnekem, pod jejichž křupavou kůrčičkou z vajec, smetany a sýra se skrývají úžasné ingredience: lilky, špen... více
Zapékaná jídla Karel Höfler
Kuchařka obsahující 330 receptů na zapékaná jídla. Od předkrmů po hlavní jídla, od typických receptů po méně obvyklé. více
Kuchařka: Zapékané pokrmy na 250 způsobů Alena Doležalová
Kuchařka obsahuje výběr receptů na zapékané pokrmy. Tato technologie nabízí bezpočet různých variant, které můžeme kombinovat podle surovin i stavu peněženky. Autorka nabízí vyzkoušené recepty, podle kterých se dá skuteč... více
Nákypy: Zapékané pokrmy a suflé kolektiv autorů
V této knize se ocitnete ve světě nákypů, zapékaných (gratinovaných) jídel a suflé a dozvíte se, jak rozmanitá řada jídel existuje mezi vydatnými krajovými nákypy a lahodnými lehkými suflé. A snad se budete divit, co vše... více
Nákypy a zapékaná jídla kolektiv autorů
Jak je to prosté a přitom chutné, prostě neodolatelné: takové jsou křupavé nákypy, zapékané pokrmy i jemná suflé, ideální pro hosty i oblíbená jídla pro celou rodinu. Jenom je třeba zvolit správné přísady a vše dobře och... více
Zapékání - 61 osvědčených receptů kolektiv autorů
Máte rádi zapékaná jídla? Pak je tato kniha určena právě vám. Najdete tu recepty na klasické bramborové nákypy, ae i najídla rafinovanější, jako jsou například gratinované sardinky nebo oblíbené crumble s revení či hrušk... více
Pečené a zapékané speciality Enkhuizen Minkowski
Příprava pokrmů v troubě patří mezi vrcholy kuchařské magie. Než se váš výtvor upeče, můžete si dát třeba sklenku dobrého vína a oddat se čekání na výsledek svého snažení. Zlatohnědá barva hotového pokrmu a omamná vůně, ... více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2007 | Hrnečku vař |
2006 | Saláty a pomazánky |
2007 | Hrnečku vař |
2006 | Zapékaná jídla |
2012 | Zapejkačky nové i tradiční |