Zapékání - 61 osvědčených receptů podobné

Zapékání - 61 osvědčených receptů
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/183082/zapekani-61-osvedcenych-receptu-183082.jpg 4 3 3

Máte rádi zapékaná jídla? Pak je tato kniha určena právě vám. Najdete tu recepty na klasické bramborové nákypy, ae i najídla rafinovanější, jako jsou například gratinované sardinky nebo oblíbené crumble s revení či hruškami. Poznáte, co všechno lze použít při přípravě zapékaných jídel: sépie, garnáty, řadu sýrů měkkých i tvrdých a snad všechny druhy zeleniny a ovoce, které jsou běžně na trhu. A co takhle dát krůtí nákyp s brokolicí a mandlemi, květákový nákyp s klobáskami nebo perníkové suflé? v této knize si opravdu najdou své milovníci masa a uzenin i zapřísáhlí vegetariáni, ti, co dávají přednost rybám, i ti, kteří jsou spíše na sladké.... celý text

Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: , Grada
Originální název:

Gratins, 2008


více info...

Podobné knihy (9)

Zapékané pochoutky Zapékané pochoutky Miloslav Nosovský

Ve všech světových kuchyní, včetně české, se vyskytují v hojné míře pokrmy, které se upravují tímto způsobem a jsou velmi oblíbené pro svůj charakter, široký sortiment použitých surovin a jednoduchost přípravy. Sami se o... více


Zapékaná jídla Zapékaná jídla Šárka Vaiglová

Recepty na zapékaná jídla pro 4 osoby více


Pečené a zapékané speciality Pečené a zapékané speciality Enkhuizen Minkowski

Příprava pokrmů v troubě patří mezi vrcholy kuchařské magie. Než se váš výtvor upeče, můžete si dát třeba sklenku dobrého vína a oddat se čekání na výsledek svého snažení. Zlatohnědá barva hotového pokrmu a omamná vůně, ... více


Kuchařka: Zapékané pokrmy na 250 způsobů Kuchařka: Zapékané pokrmy na 250 způsobů Alena Doležalová

Kuchařka obsahuje výběr receptů na zapékané pokrmy. Tato technologie nabízí bezpočet různých variant, které můžeme kombinovat podle surovin i stavu peněženky. Autorka nabízí vyzkoušené recepty, podle kterých se dá skuteč... více


Zapečené a gratinované dobroty Zapečené a gratinované dobroty Miloslav Nosovský

Zapečená a gratinovaná jídla. více


Nákypy a zapečené pokrmy Nákypy a zapečené pokrmy Arnold Zabert

Z trouby svůdně voní nákyp z brambor, zapékané těstoviny s parmezánem, sladké pomerančové suflé a slaný koláč s česnekem, pod jejichž křupavou kůrčičkou z vajec, smetany a sýra se skrývají úžasné ingredience: lilky, špen... více


Nákypy a zapékaná jídla Nákypy a zapékaná jídla kolektiv autorů

Jak je to prosté a přitom chutné, prostě neodolatelné: takové jsou křupavé nákypy, zapékané pokrmy i jemná suflé, ideální pro hosty i oblíbená jídla pro celou rodinu. Jenom je třeba zvolit správné přísady a vše dobře och... více


Nákypy: Zapékané pokrmy a suflé Nákypy: Zapékané pokrmy a suflé kolektiv autorů

V této knize se ocitnete ve světě nákypů, zapékaných (gratinovaných) jídel a suflé a dozvíte se, jak rozmanitá řada jídel existuje mezi vydatnými krajovými nákypy a lahodnými lehkými suflé. A snad se budete divit, co vše... více


Zapékaná jídla Zapékaná jídla Karel Höfler

Kuchařka obsahující 330 receptů na zapékaná jídla. Od předkrmů po hlavní jídla, od typických receptů po méně obvyklé. více