Zelenina v kuchyni podobné
Ljubov Viktorovna Šabykina
Kuchařka seznamuje s možnostmi využití zeleniny v našem jídelníčku a zdůrazňuje její význam pro zdraví.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1988 , SZN - Státní zemědělské nakladatelstvíOriginální název:
Ovošči k stolu
více info...
Podobné knihy (5)
Zeleninové pokrmy kolektiv autorůTato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro lehkou a velmi rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více
Zelenina v zahradě, v obchodě, v kuchyni Maryna Klimentová
Abecední přehled různých druhů zeleniny s pestrým výběrem receptů kuchyňské přípravy. Kniha propaguje zeleninu jako důležitou složku výživy lidu a proto klade důraz na správnou přípravu, která co nejméně poškozuje biolog... více
Slovenská jídla ze zeleniny Mária Hajková
Pro zpestření našeho jídelníčku uvádí příručka speciální předpisy slovenské kuchyně k úpravě zeleninových polévek, předkrmů, smažené zeleniny, příloh, omáček, salátů i tzv. "prívarků". V závěru jsou připojeny návody ke k... více
Zelenina v kuchyni Elke Fuhrmann
Využití zeleniny při přípravě jídel, mnohdy i méně známých. více
Zelenina v české kuchyni Libuše Vlachová
Kniha nabízí inspiraci při zavádění nových kuchyňských úprav a nových druhů zeleniny do tradičního českého jídelníčku. více