Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů přehled

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218538/bmid_co-se-deje-s-potravinami-pri-priprave-pokrmu.jpg 4 4 4

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žádoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled).... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (2)

veneta
30.08.2016 5 z 5

Útlá kniha, která rozhodně stojí za zakoupení( nikoli jen přečtení :-) ) každému, koho zajímá, co jíst a čeho raději méně. Důvody k doporučovaným postupům jsou vysvětleny stručně a jasně. Skoro jsem byla překvapená, na kolik otázek se dá jednoduše odpovědět i v oblasti přebujelé stravovací džungle...

milan.krimsky
24.08.2014 4 z 5

Kniha obsahuje dobré rady pro úpravu potravin k přímé konzumaci. Najde se zde např. jak upravit poživatiny vařením, pečením, smažením, mrazením, sušením atd.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů v seznamech

v Přečtených3x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit2x