Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů hodnocení
Jana Dostálová
Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žádoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled).... celý text
5 |
|
1 x |
4 |
|
3 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů: 85 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 4
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Autorovy další knížky
2012 | Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí |
2010 | Základy teorie práva |
2010 | Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů |
2014 | Potravinářské zbožíznalství |
2015 | Vitruvius Moravicus - Neoklasicistní aristokratická architektura na Moravě a ve Slezsku po roce 1800 |