Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů tempo & emoce
Jana Dostálová
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218538/bmid_co-se-deje-s-potravinami-pri-priprave-pokrmu.jpg
4
4
4
Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žádoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled).... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2012 | Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí |
2010 | Základy teorie práva |
2010 | Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů |
2014 | Potravinářské zbožíznalství |
2015 | Vitruvius Moravicus - Neoklasicistní aristokratická architektura na Moravě a ve Slezsku po roce 1800 |