Konzervace ovoce a zeleniny přehled
Jaroslav Balaštík
Soubor praktických a teoretických poznatků ze současného konzervárenství je určen především středně technickým pracovníkům. Pojednává o konzervárenských surovinách, látkovém složení potravin, konzervárenské mikrobiologii a enzymologii, o způsobech konzervace potravin a balení výrobků. Hlavní část knihy vyplňuje popis základních technologických operací a postup při výrobě hlavních konzervárenských produktů.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konzervace ovoce a zeleniny. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Konzervace ovoce a zeleniny v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 2x |
Štítky knihy
konzervace a sterilace potravin
Autorovy další knížky
1964 | Konzervování potravin v domácnostech |
2015 | Jak vypálit lepší slivovici |
1985 | Konzervovanie a mrazenie v domácnosti |
2001 | Konzervování v domácnosti |
1980 | Konzervovanie v domácnosti |
Ve své době to byla "bible" konzervářů a ještě řadu let po jejím vydání nebyla překonaná.