Konzervace ovoce a zeleniny přehled

Konzervace ovoce a zeleniny
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/276253/mid_konzervace-ovoce-a-zeleniny-JRE-276253.png 5 2 2

Soubor praktických a teoretických poznatků ze současného konzervárenství je určen především středně technickým pracovníkům. Pojednává o konzervárenských surovinách, látkovém složení potravin, konzervárenské mikrobiologii a enzymologii, o způsobech konzervace potravin a balení výrobků. Hlavní část knihy vyplňuje popis základních technologických operací a postup při výrobě hlavních konzervárenských produktů.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konzervace ovoce a zeleniny. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

jprst
06.06.2019 5 z 5

Ve své době to byla "bible" konzervářů a ještě řadu let po jejím vydání nebyla překonaná.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Konzervace ovoce a zeleniny v seznamech

v Přečtených2x
v Knihotéce2x