Konzervace ovoce a zeleniny hodnocení

Konzervace ovoce a zeleniny
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/276253/mid_konzervace-ovoce-a-zeleniny-JRE-276253.png 5 2 2

Soubor praktických a teoretických poznatků ze současného konzervárenství je určen především středně technickým pracovníkům. Pojednává o konzervárenských surovinách, látkovém složení potravin, konzervárenské mikrobiologii a enzymologii, o způsobech konzervace potravin a balení výrobků. Hlavní část knihy vyplňuje popis základních technologických operací a postup při výrobě hlavních konzervárenských produktů.... celý text

5
1 x
4
1 x
3
0 x
2
0 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Konzervace ovoce a zeleniny: 90 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2


Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).