Konzervace ovoce a zeleniny tempo & emoce
Jaroslav Balaštík
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/276253/mid_konzervace-ovoce-a-zeleniny-JRE-276253.png
5
2
2
Soubor praktických a teoretických poznatků ze současného konzervárenství je určen především středně technickým pracovníkům. Pojednává o konzervárenských surovinách, látkovém složení potravin, konzervárenské mikrobiologii a enzymologii, o způsobech konzervace potravin a balení výrobků. Hlavní část knihy vyplňuje popis základních technologických operací a postup při výrobě hlavních konzervárenských produktů.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
konzervace a sterilace potravin
Autorovy další knížky
1964 | Konzervování potravin v domácnostech |
2015 | Jak vypálit lepší slivovici |
1985 | Konzervovanie a mrazenie v domácnosti |
2001 | Konzervování v domácnosti |
1980 | Konzervovanie v domácnosti |