Konzervujeme zdravo přehled
Stanislav Muntág
Ovocie a zelenina v čerstvom stave predstavujú ideálne potraviny, nenahraditeľný zdroj biologicky hodnotných látok, ktoré sa akoukoľvek úpravou narúšajú a znehodnocujú.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konzervujeme zdravo. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Konzervujeme zdravo v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin
Autorovy další knížky
1994 | Minútky bez mäsa |
2007 | Najkrajšie vrchy |
1992 | Kult mäsa - racionálna výživa? |
1992 | Abeceda vegetariánstva |
1991 | Potraviny z lesa a louky |