Konzervujeme zdravo podobné
Stanislav Muntág
Ovocie a zelenina v čerstvom stave predstavujú ideálne potraviny, nenahraditeľný zdroj biologicky hodnotných látok, ktoré sa akoukoľvek úpravou narúšajú a znehodnocujú.
Podobné knihy (4)
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti Karel PůhonýPraktická příručka pro domáctnost, která po úvodních statích přináší návody na konzervování potravin; její předností je, že v žádném receptu nepoužívá chemické přísady. Probírá totiž pouze konzervování teplem (kompoty, m... více
Učebnice zavařování a konzervace Jan Jílek
Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých rece... více
Domácí zavařování Magdalena Wagnerová
V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle prak... více
Zavařování Libuše Vlachová
Postupy na konzervaci ovoce a zeleniny,výrobu džemů,marmelád,rosolů,klevel, protlaků,past, kojeneckých přesnídávek,moštů,sirupů a proslazeného ovoce více
Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin
Autorovy další knížky
1994 | Minútky bez mäsa |
2007 | Najkrajšie vrchy |
1992 | Kult mäsa - racionálna výživa? |
1992 | Abeceda vegetariánstva |
1991 | Potraviny z lesa a louky |