Nové receptúry a technológie prípravy pokrmov v závodnom stravovaní přehled
Konrád Kendik
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nové receptúry a technológie prípravy pokrmov v závodnom stravovaní. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Nové receptúry a technológie prípravy pokrmov v závodnom stravovaní v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)