Šumavský Děs: Paměti upírské přehled
Václav Votruba
Šumavský Děs série
< 4. díl
Šumavský Děs je zpátky! Tentokrát nám odhaluje příběhy upírů, kteří po staletí procházejí stíny našeho světa. Tato bájná bytost, jež se vyhýbá lidem, našla před lety překvapivě důvěru ve Václavu Votrubovi, se kterým se postupně dělí o temné memoáry. Tentokrát se rozpovídal o upírech, takže se těšte na devět krví potřísněných povídek. Než se ponoříte do zákoutí vampýrských, raději se ujistěte, že máte zatažené záclony a zavřené dveře. A hlavně, až upír dorazí k vašemu domu, nezvěte ho dovnitř. Nebo se odvážíte?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šumavský Děs: Paměti upírské. Přihlašte se a napište ho.
![vihar vihar](https://www.databazeknih.cz/img/users/48_/481086/m_vihar.jpg?v=1719411628)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Jako milovník upírské tématiky jsem do čtvrtého dílu Šumavského děsu vstoupil s očekáváním – a byl jsem lapen. Povídky se nesou na temné vlně krve a stínů, některé jsou brutálně sadistické, jiné překvapivě humorné, ale vždycky mají ostrý tesák. Atmosféra je hustá jako mlha nad Šumavou, a celek je bravurně napsaný. Temné pochutnání, které rozhodně stojí za to ochutnat!
Knižní novinky do konce roku
08.12.2024
Kniha Šumavský Děs: Paměti upírské v seznamech
v Mé knihovně | 24x |
2016 | ![]() |
2017 | ![]() |
2018 | ![]() |
2019 | ![]() |
2020 | ![]() |
Napady na povidky hezke, ale provedeni mi prislo prilis jednoduche a slohove neobratne - alespon co se tyce prvnich par povidek. Dal sem se nedostal.