Tři Sekery přehled

Tři Sekery
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545514/bmid_tri-sekery.jpg 4 161 161

Mysteriózní thriller od autorky bestselleru Šepot z lesa! Michal tráví dny i noci tím, že navštěvuje hřbitovy, opuštěné domy a místa, na kterých údajně straší. Svět ho zná jako úspěšného youtubera a „lovce zázraků“. Když se pak dozví, že kněz z jeho rodného města skončil za mřížemi za brutální vraždu, která navíc proběhla za velmi podezřelých okolností, vidí v tom dokonalou příležitost, jak získat další zástupy fanoušků. Jenže jakmile dorazí domů, zjišťuje, že s knězem toho měl v dětství společného víc, než si myslel. Teprve když se s otcem Václavem po dekádách znovu setká, odhalí šokující události, které kněze k vraždě vedly, a okolnosti, jež rozumem pojmout nedovede. A zatímco čelí démonům vlastní minulosti, dozvídá se, že Václav možná nakonec není padouchem, ale hrdinou.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tři Sekery. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (45)

Vlasta71
předevčírem audiokniha 5 z 5

Zajímavé těžké téma. Jak se dá člověku zničit pověst a život? Ty popisy autorky jsou tak podrobné a tajuplné, že se bojíte číst dál. Střídaly se ve mně všechny emoce.
Hodně povedená kniha. Těším se na další.

mnohoknih
16.09.2024 5 z 5

Tohle je skvělý, dokonalý a úžasný mix žánrů, postav a češtiny. Kukuřičná pole mě nikdy nelákala a po tomhle příběhu už tuplem ne. Popis míst a atmosféry je tak sugestivní, že jsem ty černé šmouhy taky viděla. Postupné vyjevování Michalových vzpomínek je dávkované naprosto přesvědčivě a my spolu s ním zjišťujeme, že věřit nejbližším, je někdy dost ošemetné. Naštěstí se v pravou chvíli objeví čistá duše a pomůže mu. Postava otce Václava je taky výborně vystižená. Jeho otevřená mysl a osobní statečnost mě nadchla. Stejně tak mě nadchlo, že nás autorka provedla dětstvím a dospíváním aktérů a my víme, co je dovedlo tam, kde jsou teď. Hororová část příběhu je opravdu děsivá a tím, že jsou do toho přimotané děti, je ještě děsivější. Policejních vyšetřovatelek mi bylo skoro až líto, jejich konec v příběhu byl divný. Ale některé situace jsou prostě nesdělitelné. Závěr po dvanácti letech dává člověku naději. A hlavně bychom všichni měli mít svého Radka.


Ďobi-1968
14.09.2024 audiokniha 5 z 5

Napínavá a hlavně se dobře četla v Turecku.

všechny komentáře

Související novinky (3)

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024


Nevidíte je, ale oni vidí vás...

07.06.2024


Ignis fatuus, Host a další knižní novinky (23. týden)

02.06.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tři Sekery v seznamech

v Právě čtených18x
v Přečtených197x
ve Čtenářské výzvě34x
v Doporučených9x
v Knihotéce117x
v Chystám se číst183x
v Chci si koupit48x
v dalších seznamech5x