Vaření II přehled
Maryna Klimentová
Soubor rad a zkušeností, určených začátečníkům ve vaření, obsahuje základní pokyny pro zpracování masa, zvěřiny, drůbeže, ryb, mléka, sýrů a vajec.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vaření II. Přihlašte se a napište ho.
Komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Vaření II v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 5x |
v Chci si koupit | 1x |
Štítky knihy
kuchařky ryby vaření sýry drůbež zvěřina pro začátečníky vejce maso mléko
Autorovy další knížky
2019 | ![]() |
1991 | ![]() |
1976 | ![]() |
1975 | ![]() |
1967 | ![]() |