Vaření II podobné
Maryna Klimentová
Soubor rad a zkušeností, určených začátečníkům ve vaření, obsahuje základní pokyny pro zpracování masa, zvěřiny, drůbeže, ryb, mléka, sýrů a vajec.
Podobné knihy (6)
Hovory s řezníkem - Kuchařka pro dceru z masa a kostí Jana Florentýna PišováJak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten správný kus na guláš? Jak poznat, které maso je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě? Tato kuchařka vás prostřednictvím téměř 200 vyzkoušen... více
Kupujeme a upravujeme maso Maryna Klimentová
Užitečná příručka souhrnně instruuje o základních druzích, řeznickém dělení a úpravě i domácím zpracování masa a vnitřností. Ukazuje postupnou přípravu na kuchyňském stole, konečnou fázi na ohni a v troubě a zveřejňuje b... více
Kuchařský slabikář pro mladé hospodyně Joza Břízová
Obsahuje vše pro začínající kuchařky. Od bábovky přes kachnu po žemlovku. více
Abeceda mladé hospodyně Marie Roušinská
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Příručka vaření pro mladé hospodyňky Marie Blahová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Vaří novomanželka Maryna Klimentová
Kromě vyzkoušených předpisů na přípravu běžných i slavnostnějších pokrmů, rozdělených podle jednotlivých ročních období, obsahuje příručka řadu rad začínajícím hospodyním. Ukazuje, jak má vypadat základní vybavení kuchyn... více
Autorovy další knížky
2019 | Vaříme zdravě, chutně a hospodárně |
1991 | Nová domácí kuchařka |
1976 | Kuchařský slabikář pro mladé hospodyně |
1975 | Nová domácí kuchařka /4 - Moučníky, dezerty, nápoje |
1967 | Vaříme vtipně |