Vaření II podobné
Maryna Klimentová

Soubor rad a zkušeností, určených začátečníkům ve vaření, obsahuje základní pokyny pro zpracování masa, zvěřiny, drůbeže, ryb, mléka, sýrů a vajec.
Podobné knihy (6)

Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten správný kus na guláš? Jak poznat, které maso je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě? Tato kuchařka vás prostřednictvím téměř 200 vyzkoušen... více

Užitečná příručka souhrnně instruuje o základních druzích, řeznickém dělení a úpravě i domácím zpracování masa a vnitřností. Ukazuje postupnou přípravu na kuchyňském stole, konečnou fázi na ohni a v troubě a zveřejňuje b... více

Obsahuje vše pro začínající kuchařky. Od bábovky přes kachnu po žemlovku. více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Kromě vyzkoušených předpisů na přípravu běžných i slavnostnějších pokrmů, rozdělených podle jednotlivých ročních období, obsahuje příručka řadu rad začínajícím hospodyním. Ukazuje, jak má vypadat základní vybavení kuchyn... více
Štítky knihy
kuchařky, kuchařské knihy ryby vaření sýry drůbež zvěřina pro začátečníky vejce maso mlékoAutorovy další knížky
2019 | ![]() |
1991 | ![]() |
1976 | ![]() |
1975 | ![]() |
1967 | ![]() |