Love, Theoretically by Nikola

recenze

Teória lásky (2024) 4 z 5 / obedova.pauza
Teória lásky

"You could be my entire world. If you let me."
"I think I will."
"Then I´m sorry. Because I´m never to let you go."


Elsie Hannaway je mladá doktorka, i když ne zrovna ten druh, kterému byste měli ukazovat vyrážku, co se vám právě udělala na palci. To ovšem nikterak nebrání jejím studentům to zkusit. Elsie je teoretická fyzička. Momentálně se nachází na pokraji finančního bankrotu. Vyučuje hned na několika univerzitách a jste-li mládenec v nesnázích, můžete si ji "objednat" coby fake partnerku na rande, firemní večírek nebo rodinnou oslavu.

Posledního půl roku vystupuje jako "přítelkyně" jistého Grega, kterého právě doprovází na narozeninovou oslavu jeho babičky...mezi hosty je také jeho starší bratr Jack. Urostlý, až hříšně hezký, ale arogantní chlapík, který Elsie pozoruje jako ostříž.
Zábava začíná ve chvíli, kdy se s ním opět setkává na pracovní večeři MIT, kde usiluje o místo. Zvládne Elsie celou situaci Jackovi vysvětlit a nepřijít při tom o vysněnou práci?

Pamatujete, jak jsem autorčinu předešlou knihu Hypotéza lásky hodnotila jako "roztomilou"...tak tohle extra "SLADKÝ"...Ali Hazelwood prostě "vědeckou" romantiku psát umí. Neříkám, že se u toho občas člověk neušklíbne, ale je to "ňuňavý", odpočinkový a jako čtení na letní dovolenou naprosto ideální.

Více podobných recenzí naleznete i na našem Instagramu: @obedova.pauza


Teória lásky Teória lásky Ali Hazelwood

Teoretická fyzička Elsie Hannawayová cez deň vyučuje termodynamiku a po večeroch pracuje ako falošná priateľka, aby si prilepšila. Jack Smith, brat jej obľúbeného klienta, je experimentálny fyzik, ktorý zničil kariéru jej mentora... více


Komentáře (0)

Přidat komentář