Skryté bouře

recenze

Skryté bouře (2023) 4 z 5 / Airelle
Skryté bouře

Skryté bouře je další kniha ze série Fletcherova univerzita. Každý díl se dá číst samostatně, jen si občas vyspoilerujete předchozí díl.
Musím říct, že se mi tenhle díl líbil víc než ten předchozí. Rychle jsem si oblíbila hlavní postavy, a to i z důvodu, že jsem je víc znala z předchozích knih. Spálené mosty ale stále zůstávají moje nejoblíbenější.
Lenny je holka se spoustou tajemství, ale jedno je tedy opravdu obrovské, kdo četl druhý díl, tak už ví, že Lenny je striptýzová tanečnice Daisy.
Creed je hodnej kluk a nejlepší kámoš Lenny. Líbí se mi, jak je charakterní, i přes svou složitou minulost, má své cíle a touhy.
Oba se potkali už před lety a zajiskřilo to, jenže jejich vztah zůstal ryze přátelský. Vše se zkomplikuje v momentě, kdy se Creed zamiluje do Daisy a denně jí navštěvuje v klubu.
Mám tenhle styl příběhu ráda, asi mě nikdy neomrzí odhalování tajemství. Opět se kniha dobře četla, mám nejraději, když příběh plyne a stránky doslova letí pod rukama. Navíc se v celé sérii vyskytují dost závažná témata, která jsou mnohdy opomíjená.
Knihu i celou sérii Vám doporučuji. Moc recenzí na tyto knihy jsem tu neviděla a je to obrovská škoda. Dejte vědět, jestli jste sérii četli.

Za poskytnutí knihy k recenzi moc děkuji Knihy Dobrovský.


Skryté bouře Skryté bouře Tami Fischer

Bušení srdce na třetí: to je třetí díl milostného románu o partě studentů na univerzitě v americkém městečku Fletcher od oblíbené autorky Tami Fischer. Strhující a poutavý příběh o odvaze, která je potřeba k nalezení sebe sama a v... více


Komentáře (0)

Přidat komentář