Karmínové zlato recenze
Tom Hillenbrand
Šéfkuchař Xavier Kieffer / Kulinárska krimi série
< 2. díl >
Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na nejexkluzivnější večírky. Jenže nóbl dinner u pařížského starosty skončí už po předkrmu: Rjúnosuke Mifune, proslulý specialista na suši, záhadně umírá a diagnóza zní jasně: otrava rybou. Jenže Kieffer o výsledcích vyšetřování pochybuje, obzvláště když se objeví několik podstatných nesrovnalostí. Možná jsou některé ryby skutečně nad zlato a mají větší cenu než lidský život... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2024 , MOBA (Moravská bastei)Originální název:
Rotes Gold, 2012
více info...
Velká tuňáčí exkurze jadwiga
Druhý díl kulinářské krimi nás zavedl do světa tuňáků. Mně osobně nalákala nádherná obálka knihy a láska k suši a rybám všeobecně. Po přečtení tét...celý text recenze
Záhadná smrt Jenda744
Znáte německého autora Toma Hillenbranda? Pokud ne: určitě nastal čas to napravit! Pusťte se do jeho série s šéfkuchařem Xavierem Kiefferem, která vyc...celý text recenze
Autorovy další knížky
2023 | Ďábelské ovoce |
2021 | Červené zlato |
2022 | Ukradnutá úroda |
2024 | Smrtiace olivy |