Uzení, nakládání a konzervování masa zajímavosti
Bernhard Gahm
Nehodnoceno
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2012 , GradaOriginální název:
Fleisch pökeln und räuchern
více info...
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost.
Autorovy další knížky
1995 | Domácí zabíjačka |
2012 | Uzení, nakládání a konzervování masa |
2007 | Klobásy, salámy, paštiky |