Uzení, nakládání a konzervování masa podobné

Nehodnoceno
Uzení, nakládání a konzervování masa
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/131666/uzeni-nakladani-a-konzervovani-masa-131666.jpg 0 0 0

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality - nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Grada
Originální název:

Fleisch pökeln und räuchern


více info...

Podobné knihy (6)

Kuchařka 4 - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů Kuchařka 4 - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů kolektiv autorů

Tato kuchařka se věnuje především masu a všem zabijačkovým pochoutkám. více


Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů Alena Doležalová

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípra... více


Udírny a uzení ryb Udírny a uzení ryb Egon Binder

Příprava ryb k uzení, různé způsoby uzení, kuchařské předpisy, grilování a marinování ryb. Příručka seznamuje s druhy ryb vhodných k uzení, s přípravou ryb a se způsoby uzení. Nabízí kuchařské rybí předpisy, stručně se ... více


Domácí uzení masa na grilu i v udírně Domácí uzení masa na grilu i v udírně Will Fleischmann

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kousk... více


Uzení Uzení Jeremy Schmid

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit... více


Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasol... více

Autorovy další knížky

1995  0%Domácí zabíjačka
2012  0%Uzení, nakládání a konzervování masa
2007  0%Klobásy, salámy, paštiky