Vladimír Mikeš
česká, 1950 - 2007
Populární knihy
Nové komentáře u knih Vladimír Mikeš
Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni
„Skutečně je to pro ty, co rádi vaří a zajímá je podstata toho co dělají. Možná pomocí této knihy dokážou vytvořit i nový recept.“
— JiříŠkorpík
Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni
„Jako studentka, která se o chemii ví dost, tohle byla pro mě kniha hlavně pro doplnění a zjištění nových zajímavých informací. Kniha byla napsaná srozumitelně i pro lidi, kteří chemii neznají a nezajímají se o ni.“... celý text
— Ivka14
Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni
„Mě tahle knížka pobavila, poučila, poděsila, povznesla... :-)
Uvědomila jsem si, že přestože všichni známe termíny jako nasycené, nenasycené mastné kyseliny, ale většina z nás netuší a nevysvětlí - včetně mě. A to byl jediný příklad z mnoha.
Přestože od prvního vydání této knihy už uběhlo spoustu let a bezpochyby už se leccos změnilo (zase), tak i tak si myslím, že není vůbec od věci si ji přečíst.“... celý text
— iceVS
Proč se klepou řízky
„Pro někoho, kdo se zajímá o to, co vkládá do pusy - proč a nač - určitě knížka, kde si najde něco, co nevěděl. Určité kapitoly mi připadaly šité trochu horkou jehlou a jiné zase příliš podrobné, ale pár zajímavostí si najde asi každý. Za mě neurazila, nenadchla.“... celý text
— Vidlička
Vladimír Mikeš - knihy
1982 | 100 a 1 rybích jídel |
2008 | Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni |
Žánry autora
Literatura naučná Kuchařky Věda
Štítky z knih
chemie potraviny populárně-naučné publikace rybí recepty
Mikeš je 0x v oblíbených.