Vladimír Mikeš

česká, 1950 - 2007

Populární knihy

Nové komentáře u knih Vladimír Mikeš

Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni

Skutečně je to pro ty, co rádi vaří a zajímá je podstata toho co dělají. Možná pomocí této knihy dokážou vytvořit i nový recept.
JiříŠkorpík


Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni

Jako studentka, která se o chemii ví dost, tohle byla pro mě kniha hlavně pro doplnění a zjištění nových zajímavých informací. Kniha byla napsaná srozumitelně i pro lidi, kteří chemii neznají a nezajímají se o ni.... celý text
Ivka14


Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni

Mě tahle knížka pobavila, poučila, poděsila, povznesla... :-) Uvědomila jsem si, že přestože všichni známe termíny jako nasycené, nenasycené mastné kyseliny, ale většina z nás netuší a nevysvětlí - včetně mě. A to byl jediný příklad z mnoha. Přestože od prvního vydání této knihy už uběhlo spoustu let a bezpochyby už se leccos změnilo (zase), tak i tak si myslím, že není vůbec od věci si ji přečíst.... celý text
iceVS



Proč se klepou řízky Proč se klepou řízky

Pro někoho, kdo se zajímá o to, co vkládá do pusy - proč a nač - určitě knížka, kde si najde něco, co nevěděl. Určité kapitoly mi připadaly šité trochu horkou jehlou a jiné zase příliš podrobné, ale pár zajímavostí si najde asi každý. Za mě neurazila, nenadchla.... celý text
Vidlička