Encyklopedický slovník gastronomie. L-Ž vydání
Jiří Černý
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549111/bmid_encyklopedicky-slovnik-gastronomie-l-z.jpg
4
1
1
Velký gastronomický slovník tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů prakticky z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek.... celý text
Vydání (1)
Encyklopedický slovník gastronomie. L-Ž
2001, Ratio
ISBN: 80-86351-04-1Štítky knihy
gastronomieAutorovy další knížky
1982 | Práce číšníka u stolu hosta |
2005 | Moderní hotel |
1992 | Receptury míšených a teplých nápojů |
1993 | Moderní obsluha |
2001 | Encyklopedický slovník gastronomie. A-K |