Encyklopedický slovník gastronomie. L-Ž přehled

Encyklopedický slovník gastronomie. L-Ž
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549111/bmid_encyklopedicky-slovnik-gastronomie-l-z.jpg 4 1 1

Velký gastronomický slovník tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů prakticky z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Encyklopedický slovník gastronomie. L-Ž. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Encyklopedický slovník gastronomie. L-Ž v seznamech

v Knihotéce1x

Štítky knihy

gastronomie

Autorovy další knížky

Jiří Černý
česká, 1939
1982  0%Práce číšníka u stolu hosta
2005  0%Moderní hotel
1992  0%Receptury míšených a teplých nápojů
1993  0%Moderní obsluha
2001  80%Encyklopedický slovník gastronomie. L-Ž