Encyklopedický slovník gastronomie. L-Ž hodnocení
Jiří Černý
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549111/bmid_encyklopedicky-slovnik-gastronomie-l-z.jpg
4
1
1
Velký gastronomický slovník tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů prakticky z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek.... celý text
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Encyklopedický slovník gastronomie. L-Ž: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1982 | Práce číšníka u stolu hosta |
2005 | Moderní hotel |
1992 | Receptury míšených a teplých nápojů |
1993 | Moderní obsluha |
2001 | Encyklopedický slovník gastronomie. L-Ž |