Encyklopedický slovník gastronomie. L-Ž hodnocení

Encyklopedický slovník gastronomie. L-Ž
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549111/bmid_encyklopedicky-slovnik-gastronomie-l-z.jpg 4 1 1

Velký gastronomický slovník tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů prakticky z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek.... celý text

5
0 x
4
1 x
3
0 x
2
0 x
1
0 x
ztráta času  
0 x

Hodnocení knihy Encyklopedický slovník gastronomie. L-Ž: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1


Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.

Štítky knihy

gastronomie

Autorovy další knížky

Jiří Černý
česká, 1939
1982  0%Práce číšníka u stolu hosta
2005  0%Moderní hotel
1992  0%Receptury míšených a teplých nápojů
1993  0%Moderní obsluha
2001  80%Encyklopedický slovník gastronomie. L-Ž