Konzervovanie a mrazenie v domácnosti vydání
Jaroslav Balaštík
Možností konzervování ovoce a zeleniny je mnoho a liší se od sebe způsobem, změnami,které jsou při konzervaci nevyhnutelné a dobou trvanlivosti. Přitom je důležité, aby konzervování bylo laciné, rychlé, nenáročné a aby byl získaný výrobek chutný, zdravý a trvanlivý. Všechny tyto předpoklady lze splnit jen tehdy, když použijeme nejvhodnější konzervační a výrobní postup. A o tom je tato publikace. Šieste vydanie. Cena knihy v čase vydania: 28.- Kčs.... celý text
Vydání (1)
Konzervovanie a mrazenie v domácnosti
1985, Príroda
ISBN: 64-168-85Štítky knihy
ovoce zelenina konzervace a sterilace potravin
Autorovy další knížky
1964 | Konzervování potravin v domácnostech |
2015 | Jak vypálit lepší slivovici |
1985 | Konzervovanie a mrazenie v domácnosti |
2001 | Konzervování v domácnosti |
1980 | Konzervovanie v domácnosti |