Léto - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny vydání
kolektiv autorů
Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zálesácké kuře v jámě. Nechybějí ani dezerty včetně mražených a konzervování nasladko i naslano. Díky našim receptům si budete přát, aby léto nikdy neskončilo!... celý text
Vydání (1)
Léto - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny
2017, Burda
ISBN: 978-80-87575-78-9Štítky knihy
ovoce zelenina zeleninové recepty ovocné recepty