Léto - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny přehled
kolektiv autorů
Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zálesácké kuře v jámě. Nechybějí ani dezerty včetně mražených a konzervování nasladko i naslano. Díky našim receptům si budete přát, aby léto nikdy neskončilo!... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léto - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Léto - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny v seznamech
v Přečtených | 8x |
v Knihotéce | 7x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 6x |
v dalších seznamech | 1x |
Kniha je dobře zpracovaná, je rozdělená na tři letní měsíce, má krásné fotografie a dobré grafické zpracování. Ke každému měsíci je povídání o zvycích, co právě dozrává a další. Pak jsou recepty. Ne vždy je jednoduché sehnat všechny ingredience, ne vždy bych to nazvala letním receptem ( například dvojctihodný koláč). Ale jinak je tu hodně receptů na jídla, která opravdu nejlépe chutnají v létě: grilované maso, ovocné koláče, zeleninové saláty. Specialitou, kterou oceňuji, je Setonův hrnec. Recepty jsou psány dobře a lze podle nich v pohodě vařit.