Léto - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny hodnocení
kolektiv autorů
Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zálesácké kuře v jámě. Nechybějí ani dezerty včetně mražených a konzervování nasladko i naslano. Díky našim receptům si budete přát, aby léto nikdy neskončilo!... celý text
5 |
|
3 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
2 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
odpad |
|
0 x |
Hodnocení knihy Léto - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny: 83 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 6
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
ovoce zelenina zeleninové recepty ovocné recepty