Tajemství výrobců potravin vydání
Vít Syrový
Příručka zákazníka, kterému není lhostejné, co všechno přijímá se svou stravou. V knize se dozvíte, jaké chemické látky se přidávají k průmyslově vyráběným potravinám, proč se vyhýbat některým éčkům a další zajímavosti. Její součástí jsou soupisy u nás užívaných přídatných látek a praktický tahák s hodnocením přídatných látek. Jsou v ní uvedeny i výjimky, které vychytralým výrobcům umožňují nedeklarované užití některých chemikálií. V dodatcích se mimo jiné zabývá i zdravotními přínosy bioproduktů. Čtvrté rozšířené vydání s doplněním o kosmetice.... celý text
Literatura česká Literatura naučná Učebnice a slovníky Zdraví
Vydáno: 2014 , Vít Syrovývíce info...
Vydání (2)
Tajemství výrobců potravin
2014, Vít Syrový
ISBN: 978-80-903137-9-8Tajemství výrobců potravin
2008,
ISBN: 80-903-1379-5