Tajemství výrobců potravin hodnocení
Vít Syrový
Příručka zákazníka, kterému není lhostejné, co všechno přijímá se svou stravou. V knize se dozvíte, jaké chemické látky se přidávají k průmyslově vyráběným potravinám, proč se vyhýbat některým éčkům a další zajímavosti. Její součástí jsou soupisy u nás užívaných přídatných látek a praktický tahák s hodnocením přídatných látek. Jsou v ní uvedeny i výjimky, které vychytralým výrobcům umožňují nedeklarované užití některých chemikálií. V dodatcích se mimo jiné zabývá i zdravotními přínosy bioproduktů. Čtvrté rozšířené vydání s doplněním o kosmetice.... celý text
Literatura česká Literatura naučná Učebnice a slovníky Zdraví
Vydáno: 2014 , Vít Syrovývíce info...
5 |
|
10 x |
4 |
|
4 x |
3 |
|
2 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Tajemství výrobců potravin: 90 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 16
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).