Medzinárodná kuchárka diskuze
Juliana A. Fialová
Účelem Mezinárodní kuchařky je rozšířit sortiment u nás připravovaných jídel o další pokrmy, které se osvědčily v jiných zemích, a zpestřit náš jídelníček. Všechny uvedené pokrmy z kuchyní různých národů odpovídají zásadám správné výživy. Recepty byly voleny tak, aby všechny použité suroviny byly u nás dostupné
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1987 , Obzor (SK)Originální název:
Mezinárodní kuchařka, 1967
více info...
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
kuchařky čínská kuchyně gastronomie indická kuchyně italská kuchyně francouzská kuchyně slovenská kuchyně řecká kuchyněAutorovy další knížky
1969 | Česká kuchařka |
1980 | Mezinárodní kuchařka |
1969 | Rychlé pokrmy |
1962 | Vaříme po práci rychle a dobře |
1980 | Kuchyně labužníka |