Medzinárodná kuchárka podobné
Juliana A. Fialová
Účelem Mezinárodní kuchařky je rozšířit sortiment u nás připravovaných jídel o další pokrmy, které se osvědčily v jiných zemích, a zpestřit náš jídelníček. Všechny uvedené pokrmy z kuchyní různých národů odpovídají zásadám správné výživy. Recepty byly voleny tak, aby všechny použité suroviny byly u nás dostupné
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1987 , Obzor (SK)Originální název:
Mezinárodní kuchařka, 1967
více info...
Podobné knihy (12)
Svetová kuchárka Anna VydrováV knize jsou zařazeny recepty na nejznámější jídla hlavně z kuchyně franc., čínnské, ruské, italské, anglické a americké. více
Špeciality medzinárodnej kuchyne Vojtech Španko
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Světová kuchyně Magdalena Wagnerová
Tato pozoruhodná kuchařka má za cíl zmapovat tradiční pokrmy z celého světa, včetně české kuchyně. Přináší čtenáři nejen návody na přípravu jídel, ale informuje též, se kterými pokrmy se člověk setká při cestách do zahra... více
Cestování za jídlem Jitka Rákosníková
Nejzajímavější recepty z celého světa v edici F.O.O.D. Základem publikace se stala oblíbená rubrika časopisu F.O.O.D. Cestování za jídlem. Představují se v ní zajímavé předpisy z nejrůznějších zemí Evropy i světa. Něk... více
Malá svetová kuchárka Anna Vydrová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Abecední databáze lákavých receptů Zdeněk Brýdl
Rozsáhlá databáze více než 1700 receptů z celého světa, které rozšíří rozsah vašeho kulinářského umění. Recepty mají unikátní zápis uzpůsobený pro stručný zápis a celkovou přehlednost. Před začátkem databáze receptů jsou... více
Co chutná v Evropě Libuše Vlachová
Nepřeberné množství receptů - od předkrmů, hlavních jídel, dezertů, salátů, omáček a zálivek atd. více
Nejlepší recepty světové kuchyně kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Speciality světových kuchyní Jaroslav Řešátko
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Okénko do cizí kuchyně Marie Havelková
Přes 170 předpisů z mezinárodních kuchyní je vybráno tak, aby jídla mohla být připravena z našich surovin. Pro zpestření našeho jídelníčku si můžeme připravit polévky, předkrmy, majonézy a omáčky, vaječná jídla, masa, dr... více
Štítky knihy
kuchařky čínská kuchyně gastronomie indická kuchyně italská kuchyně francouzská kuchyně slovenská kuchyně řecká kuchyně
Autorovy další knížky
1969 | Česká kuchařka |
1980 | Mezinárodní kuchařka |
1969 | Rychlé pokrmy |
1962 | Vaříme po práci rychle a dobře |
1980 | Kuchyně labužníka |