Hlad a hojnost: Dějiny stravování v Evropě hodnocení
Massimo Montanari
Prostřednictvím událostí spjatých se stravou, za nimiž se skrývají výrazné symbolické hodnoty, nás Montanari provází zásadními etapami evropské historie až do revoluce, která na prahu dneška rozvrátila tisícileté výrobní i spotřební modely. Ty však navzdory četným rozporům dál ovlivňují naše každodenní jednání.... celý text
Literatura naučná Historie
Vydáno: 2003 , NLN - Nakladatelství Lidové novinyOriginální název:
La fame e l'abbondanza. Storia dell'alimentazione in Europa, 1993
více info...
5 |
|
10 x |
4 |
|
7 x |
3 |
|
4 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Hlad a hojnost: Dějiny stravování v Evropě: 86 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 21
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).