Rok v české kuchyni hodnocení
Marie Úlehlová-Tilschová
Podaří-li se této knize, aby v první části zaujala pozornost čtenářek a seznámila je se základními požadavky na hygienu potravin, aby v druhé části naučila hospodyně chutně a účelně nejen vařit , ale i pokrmy sestavovat a v třetí části jim ujasnila hygienu stravování jak doma v rodině, tak ve společných stravovnách, bude teprve dosaženo cíle, který jsem si zde vytkla.... celý text
5 |
|
2 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
1 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Rok v české kuchyni: 100 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
kuchařky jídlo a pití kuchařské recepty příprava jídel
Autorovy další knížky
1945 | Česká strava lidová |
2000 | Staročeská kuchařka |
1959 | Rok v české kuchyni |
1970 | Chuťový místopis |
1957 | Vaříme účelně pro zdravé i nemocné |