Zrnka všehochuti. Jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000. hodnocení

Zrnka všehochuti. Jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000.
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493363/bmid_zrnka-vsehochuti-jak-se-jedlo-varil-gds-493363.jpg 5 2 2

Objevujte s Vilemínou nové chutě, které ji zaujaly při cestování po Evropě a okolí, a inspirujte se její českou domácí kuchyní pro všechny příležitosti. Vyprávění o  zajímavých jídlech od Itálie až po Litvu a od Turecka po Francii střídají recepty našich babiček. Začtěte se do vzpomínání na dobu, kdy pouze velmi málo lidí znalo kuskus, avokádo nebo mascarpone a internet se teprve rodil. V knížce najdete na osmdesát receptů všech chutí. Kde se ale vzala všehochuť? Naši předkové tak nazvali koření, které vonělo jako pepř, hřebíček, muškátový oříšek a skořice dohromady, něco tehdy zcela nového. Uhodnete, které koření to je? Dozvíte se v knize…... celý text

5
2 x
4
0 x
3
0 x
2
0 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Zrnka všehochuti. Jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000.: 100 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).

Autorovy další knížky

2011  82%Cukr na nitku
2015  60%Zatracené kyselo
2022  100%Zrnka všehochuti. Jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000.