Zrnka všehochuti. Jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000. tempo & emoce

Zrnka všehochuti. Jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000.
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493363/bmid_zrnka-vsehochuti-jak-se-jedlo-varil-gds-493363.jpg 5 2 2

Objevujte s Vilemínou nové chutě, které ji zaujaly při cestování po Evropě a okolí, a inspirujte se její českou domácí kuchyní pro všechny příležitosti. Vyprávění o  zajímavých jídlech od Itálie až po Litvu a od Turecka po Francii střídají recepty našich babiček. Začtěte se do vzpomínání na dobu, kdy pouze velmi málo lidí znalo kuskus, avokádo nebo mascarpone a internet se teprve rodil. V knížce najdete na osmdesát receptů všech chutí. Kde se ale vzala všehochuť? Naši předkové tak nazvali koření, které vonělo jako pepř, hřebíček, muškátový oříšek a skořice dohromady, něco tehdy zcela nového. Uhodnete, které koření to je? Dozvíte se v knize…... celý text


Upravit

Tempo čtení

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
0 %

Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.


Emoce z knihy

Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.

Autorovy další knížky

2011  82%Cukr na nitku
2015  60%Zatracené kyselo
2022  100%Zrnka všehochuti. Jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000.