Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
Karel Půhoný

Příručka informuje o zpracování a ukládání ovoce a zeleniny, o způsobech konzervace, výrobě kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů a past, zeleninových protlaků a kečupů. Seznamuje s přípravou ovocných moštů,sirupů, vín, alkoholizovaných moštů, likérů, se sušením ovoce a zeleniny, s jejich zmrazováním aj. Druhé vydání bylo doplněno kapitolou o nakládání ovoce do alkoholu.... celý text
Přidat komentář

08.11.2019

Nejlepší kniha o konzervaci. Ať se jedná o sušení, zavařování ovoce, zeleniny i masa nebo výrobu moštů, vín a likérů. Je skvělá, pomáhá mi již několik desítek let :-)
1
Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupy uskladnění potravinAutorovy další knížky
1976 | ![]() |
1995 | ![]() |
1991 | ![]() |
1986 | ![]() |
také má místo v knihovně , často jsme z knihy dělali různá vína, mošty