Konzervace a ukládání potravin v domácnosti recenze
Karel Půhoný
Příručka informuje o zpracování a ukládání ovoce a zeleniny, o způsobech konzervace, výrobě kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů a past, zeleninových protlaků a kečupů. Seznamuje s přípravou ovocných moštů,sirupů, vín, alkoholizovaných moštů, likérů, se sušením ovoce a zeleniny, s jejich zmrazováním aj. Druhé vydání bylo doplněno kapitolou o nakládání ovoce do alkoholu.... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupy
Autorovy další knížky
1976 | Konzervace a ukládání potravin v domácnosti |
1995 | Domácí konzervování - kompoty, džemy, mošty, vína |
1991 | Jablka a hrušky - pochoutka a lék |
1986 | Džemy a marmelády |