Konzervace a ukládání potravin v domácnosti podobné

Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/312673/bmid_konzervace-a-ukladani-potravin-v-do-KbV-312673.jpg 4 7 7

Příručka informuje o zpracování a ukládání ovoce a zeleniny, o způsobech konzervace, výrobě kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů a past, zeleninových protlaků a kečupů. Seznamuje s přípravou ovocných moštů,sirupů, vín, alkoholizovaných moštů, likérů, se sušením ovoce a zeleniny, s jejich zmrazováním aj. Druhé vydání bylo doplněno kapitolou o nakládání ovoce do alkoholu.... celý text

Podobné knihy (20)

Konzervujeme zdravo Konzervujeme zdravo Stanislav Muntág

Ovocie a zelenina v čerstvom stave predstavujú ideálne potraviny, nenahraditeľný zdroj biologicky hodnotných látok, ktoré sa akoukoľvek úpravou narúšajú a znehodnocujú. více


Zavařujeme po celý rok: sušíme, zmrazujeme Zavařujeme po celý rok: sušíme, zmrazujeme Lea Filipová

Konzervování potravin více


Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso Ján Silvester Kaščák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů Alena Doležalová

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může ... více


Babiččina spižírna nad zlato Babiččina spižírna nad zlato Renato Magát

Především zavařování, skvělé tipy. Kniha obsahuje velké množství zajímavých receptů na zavařování ovoce a zeleniny, na přípravu džemů, marmelád, sirupů, čajů a likérů. Najdete v ní také tipy na uchovávání masa, nápady na... více


Konzervovanie a mrazenie v domácnosti Konzervovanie a mrazenie v domácnosti Jaroslav Balaštík

Možností konzervování ovoce a zeleniny je mnoho a liší se od sebe způsobem, změnami,které jsou při konzervaci nevyhnutelné a dobou trvanlivosti. Přitom je důležité, aby konzervování bylo laciné, rychlé, nenáročné a aby ... více


Konzervování Konzervování Oded Schwartz

Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené ole... více


Zavařujeme bez chemie Zavařujeme bez chemie Olga Drahotínská

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Konzervujeme jednoducho a dobre Konzervujeme jednoducho a dobre Mária Hajková

Možno tiež povedať aj zdravo. V knihe nájdete veľké množstvo osvedčených receptov na spracovanie ovocia, zeleniny a mäsa... více


Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme Lea Filipová

Popis knihy není zatím k dispozici. více