Možná jednou

Možná jednou
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337291/bmid_mozna-jednou-SR1-337291.jpg 4 1849 1849

Maybe Someday série

1. díl >

Sydney žila v dokonalém světě – dobrá škola, práce, skvělá kámoška i úžasný přítel. Jenže pak zjistí, že její přítel ji podvádí a nádherná bublina perfektní idylky praskne. Naštěstí je tu záhadný soused a jeho hudba, který dá Sydney novou naději. Ale psát písně, stejně jako žít vlastní život, není nikdy snadné…

Literatura světová Dívčí romány
Vydáno: , Yoli (ČR)

Maybe Someday, 2014

miska331
02.10.2018 4 z 5

Celou dobu přemýšlím, jestli se někdo může naučit hrát na nějaký hudební názor, když je od narození hluchý.

Makaja
22.09.2018 4 z 5

Taková trochu naivní romantika pro holky, jediné, co bylo trochu jinak, nebyla hluchota hlavního hrdiny, mimochodem dost těžko uvěřitelného klaďase, ale spíš to, že ani jedna z holek nebyla záporačka a bylo tedy trochu napínavé, jak se s tím autorka vypořádá. Ale upřímně - ani jedna z nich mi nebyla sympatická (i když Maggie vlastně možná ano, jen jsem si pak zkazila dojem v rozepsaném pokračování na wattpadu ...)

Christine1611
21.09.2018 5 z 5

Krásný příběh, poutavý styl psaní a určitě to není poslední kniha, kterou jsem od této autorky přečetla.

Narissa
15.09.2018 5 z 5

Jako obvykle, když jde o knihu Colleen Hoover, tak ji miluji i nenávidím zároveň.
Naštěstí jsem ji četla anglicky, protože se mi do ruky dostal i český překlad a rovnou vám říkám, že vám sebere tak 50% požitku, protože si překladatel vůbec neporadil dobře s texty písní, které tady mají zásadní roli.
Jinak je to kniha nádherná. Opět se tu řeší nejrůznější citlivá témata a vy nemůžete jinak, než trpět s postavami.

AnnaBa
23.08.2018 4 z 5

Moc pěkný příběh, ale kniha Bez naděje u mě stále vyhrává.

elik-play5518
19.08.2018 4 z 5

hezká kniha

Denčaa
14.08.2018 4 z 5

Tituly od Colleen Hooverové vždy hrají na jistou notu. V každém příběhu se nachází nějaké ALE. Tato kniha mě zaujala hned od začátku. Nejen stylistickým zpracováním, ale také dějovou linkou. Ano, že kluk podvádí svou holku a přijde ji zachránit princ na bílém koni, to je trochu klišé. Ale skutečnost, že ten princ je neslyšící a navíc má přítelkyni, to už knihu hezky ozvláštní a zamotá. A čtenář se lépe vžije do pocitů obou hrdinů, jelikož každá kapitola je z pohledu Ridge nebo Sydney. Také musím říct, že ještě před tím, než jsem začala knihu číst, jsem si pustila soundtrack "Možná jednou", který mi hezky navodil atmosféru knihy. Písnička je opravdu nádherná. Co musím knize vytknout, byl závěr. Byla jsem hodně zvědavá, jak to autorka vyřeší s Maggií, přítelkyní Ridge. Vyřešit to vyřešila dobře, jen mi přišlo, že to tam bylo tak na sílu dané. Také mi už celkem lezlo krkem, jak hlavní hrdinka pořád a kvůli všemu brečela. Více na: https://www.instagram.com/knizni_dilna/

LenRan
06.08.2018 5 z 5

Četla jsem už před časem a pořád na ni vzpomínám. Je to krásná kniha, určitě stojí za přečtení.

tereza..23
28.07.2018 5 z 5

Vůbec jsem nevěděla co od knihy čekat. Zatím jsem od téhle autorky četla 3 knihy ale už teď můžu určitě říct, že jsem si našla další oblíbenou autorku! Já sama bych to přiřadila k Hvězdy nám nepřály...u téhle knihy jsem měla stejné pocity akorát s tím rozdílem, že tenhle příběh končí šťastně. Přečetla jsem ji za jeden den a určitě tuhle knihu můžu zařadit mezi knihy u kterých si pobrečím ;) :)

LusSyNDA
26.07.2018 5 z 5

Moc se mi do této knihy nechtělo, ale teď musím říct, že nic krásnějšího jsem v životě nečetla. To, jak autorka dokáže popsat samotný polibek, tlukot srdce. To je proste něco nádherného. Navíc jsem ještě nikdy nečetla knihu,která má své vlastní písně. Jsou nádherné stejně jako texty uvnitř knihy. Je to prostě kniha, plná lásky, propracovaná do nejmenšího detailu. Dávám 100 % !!!

Janika_
25.07.2018 5 z 5

Nejlepší kniha! :) Je jedno, kolik mi je nebo bude, pořád ji budu číst dokolečka, protože je prostě TOP.

Jossie
23.07.2018 3 z 5

Celou dobu jsem byla zvědavá, jak to vyřeší s Maggie, nakonec to bylo velmi šalamounské, pochválím ty vášnivé scény, to je popsáno citlivě a hezky, ale jinak celkem nuda - takový románek pro teenagerky - určitě by mě to v tom věku bavilo víc. Soundtrack jsem si poslechla, začátek nevypadal tak špatně, ale pak byla jedna písnička jako druhá.

Dominika_a
20.07.2018 5 z 5

První kniha od této autorky, a jsem ohromená. Ten styl psaní .. knihu jsem prostě nemohla odložit. Nádherný příběh, ty emoce, ta láska .. Ridge jsem si oblíbila hned, a to samé Sydney. Určitě si knihu přečtu znova, a už se těším na další knihu od této autorky. :)

marta14
17.07.2018 5 z 5

Od Colleen už mám přečtené vše, co od ní u nás vyšlo. A tato kniha je snad nejlepší! Tato kniha ve mně vyvolala mnoho emocí. A mně stačí už jen říct, že to MILUJU! Doporučuji. Miluju Ridge, miluju Warrena... Miluju všechny! Úžasná kniha.

Petra17
04.07.2018 5 z 5

Rozhodně nejlepší kniha pro mě za tento rok. Tolik děje napětí lásky emocí..... Hooverová prostě vede. A Ridge. Bylo těžké ho nemilovat...

katinthebox
03.07.2018 5 z 5

Četla jsem jí ještě v době, kdy to bolo fanfiction k Twilightu a již tehdy to byla pecka:D Jsem moc ráda, že se autorce pak podařilo jí vydat a i další díly v téhle sérií jsou skvělé. Takže mohu jen doporučit.

janyska13
30.06.2018 5 z 5

Silný příběh, skvěle popsaná hluchota člověka. Nějak nemám slov, knihu jse začala číst ze zvědavosti a skoro celou jsem ji přečetla za 2 dny. :)

Terez67
28.06.2018 5 z 5

Dlouho jsem o ní přemýšlela a nemůžu na ní jen tak zapomenout , protože Páni :O pohltilo mě to. Cítila jsem všechny emoce - brečela jsem, se smála jsem se, pak mě to štvalo a pak mě to zas potěšilo :) Collen Hoover mám ráda a po této ji mám ještě radši :) To jak zpracovala Ridgiho to bylo něco nádherného a do toho ty písničky jako za mě fakt hezká knížka :).... Jako na venek to vypadalo, že to bude klišé romantika a možná pro někoho je ale tuhle knížku řadím mezi mé oblíbené :) mooc doporučuji :)
PS. taky si myslím že to bylo obdobím, kdy jsem ji četla. Četla jsem ji asi ve správný čas :)

clariana
25.06.2018 4 z 5

Příběh této knihy není nijak uchvacující a dech beroucí, za to je to krásně napsané. Mám hrozně ráda, jak Colleen píše. Četla jsem všechny její knihy, ani u jedné mě nějak nezaujal příběh, ale od žádné jsem se nemohla odtrhnout. Ona prostě umí nic popsat tak, že vám to přijde jako něco velkého. Také se mi hrozně líbilo, že ke knize jsou písničky. Popravdě z toho sem při čtení byla úplně nadšená. Celkově je to takové lehčí čtení a pokud ještě nemáte knihu na léto, tak tuhle určitě můžu doporučit. :)

Terezaa
22.06.2018 2 z 5

Já nevím. První polovina knihy mě akorát rozčilovala, potom se to docela dalo, ale už jsem ji chtěla mít konečně přečtenou a mít to za sebou. Hlavní hrdinka mi nebyla sympatická, celou dobu jsem fandila Maggie. Věřila jsem vztahu, který byl mezi Maggie a Ridgem, ale nevěřila jsem vztahu mezi Sydney a Ridgem. Pro mě zklamání a poslední stránky jsem jenom v rychlosti prolétla, protože jsem jim to asi nepřála a nevěřila tomu, nevím.