Možná jednou

Možná jednou
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337291/bmid_mozna-jednou-SR1-337291.jpg 4 1847 1847

Maybe Someday série

1. díl >

Sydney žila v dokonalém světě – dobrá škola, práce, skvělá kámoška i úžasný přítel. Jenže pak zjistí, že její přítel ji podvádí a nádherná bublina perfektní idylky praskne. Naštěstí je tu záhadný soused a jeho hudba, který dá Sydney novou naději. Ale psát písně, stejně jako žít vlastní život, není nikdy snadné…

Literatura světová Dívčí romány
Vydáno: , Yoli (ČR)

Maybe Someday, 2014

Peti081
05.01.2019 3 z 5

Přečetla jsem velmi rychle,ale spíš kvůli čtenářské výzvě,hezký nápad s možností přehrát si písničky,kdo má rád milostné příběhy můžu doporučit.

Markysek45
02.01.2019 4 z 5

Milé, něžné a dojemné. Spojení s písničkami (pokud možno český překlad nečtěte a zkuste to jenom v angličtině) je nápadité a příběh krásně doplňuje. Už je mám v mobilu v playlistu. Jedinou vadou bylo neustálé bulení hlavní hrdinky a hlavně na můj vkus zbytečně vyhrocená párty. To si autorka mohla odpustit.

kikikrat
02.01.2019 5 z 5

Má první kniha od této spisovatelky a určitě ne poslední! Byl to úžasný příběh... takhle popsané city. Zkrátka páni!

Mišule_11
01.01.2019 5 z 5

Po pár doporučeních jsem se do knížky konečně pustila, když jsem jí měla v knihovně a ani pro tentokrát mě autorka nezklamala..! :) Její poutavý příběh se četl nejen dobře, ale také rychle :) Byl zajímavý, plný emocí, lásky a také nejistého konce pro mě, který dopadl, tak jak by si každý přál..! :)

oluskace
01.01.2019 5 z 5

To je tedy příběh.. Krása. A to jak autorka do detailů popsala všechny ty city a hádky. A neslyšící. Vau. Hodně jsem se do příběhu vžila. Nechtěla jsem knihu dočíst, nechtěla jsem aby to skončilo. U knihy jsem i párkrát brečela. Vážně kniha, co chytí a nepustí. Určitě si ji přečtu víckrát.

Nuttelka
30.12.2018 5 z 5

Krásné, dojemné... Ani nevím, jak výstižně své pocity popsat... Maximální spokojenost!

Lofda
30.12.2018 5 z 5

Obsahuje spoiler! Tak jsem si myslela, že v milostných příbězích se už nedá přijít s něčím novým.. něčím byl ten příběh možná jako jeden z mnoha, ale.. Nikdy by mě nenapadlo, jak emocionálně lze popsat "hádka" s člověkem, který je neslyšící. To mě opravdu dostalo! Za mě 5* a kdyby to šlo, přihodím ještě jednu! Nad touhle knížkou budu určitě ještě dlouho přemýšlet. Jen ta milostná scéna na závěr mi tam až tak nepasovala, ta už možná byla trochu navíc. Ale i tak, tleskám!

niknikita
29.12.2018 5 z 5

Přesně to řekla už Narlssa. Texty písní měly mizerný překlad, ale to nic nemění na tom, že Colleen Hoover opět nádherně zacházela se slovy a její příběh bral za srdce.

Weezi64
18.12.2018 5 z 5

Jedním dechem... Úžasná knížka!

happy19
15.12.2018 5 z 5

Colleen ty teda umíš psát!!Nádherné,silné,poutavé až do konce!Mé srdce buch,buch..nemůže jinak 5*

hana8062
14.12.2018 3 z 5

Možná jednou.... Vypadalo to děsně lákavě. Lovestory se soundtrackem, no vážně. Tahle knížka má k sobě svůj vlastní soundtrack. Jako čtenář sledujete vývoj vztahu mezi studentkou Sydney a muzikantem Ridgem a k tomu si můžete ve vhodnou chvíli pustit příslušnou píseň. No není to pecka? Zdálo se, že je. Ale upřímně, příběh zklamané dívky toužící po zadaném spolubydlícím se po sto a něco stránkách okouká. On marně touží, ona taky touží, oba prahnou, svádějí vnitřní boje, takové a makové, do toho spolu skládají písně a vy si pouštíte ty nenaplněné slaďáky... No nic, byla to fuška :) 50%

uminaa
28.11.2018 5 z 5

Fíha! Otvorila som knihu, pustila som si piesne a nemohla som sa odtrhnúť od príbehu. Vôbec mi nevadilo, že som čítala do pol šiestej rána, aj keď som vedela, že môj spánok bude trvať maximálne tri hodiny.

Kombinácia knihy a piesní (musím priznať, že som sa zaľúbila do hlasu Griffina Petersona) prepožičiava príbehu Ridgea a Sydney vysokú mieru ozajstnosti. Kniha dala podľa mňa nový význam slovu IMTIMITA.

Ale musím povedať aj pár negatív. Som dosť emocionálna, ale trošku mi vadilo, že je Sydney taká urevaná. Ďalším paradoxom je, že mi dosť vadilo, aká je Maggie úžasná, rozumná, chápavá a vlastne dokonalá. Radšej mohla byť mrcha, aby mi nebolo tak ľúto, keď sa to všetko prevalilo.

Určite si prečítam aj ďalšie knižky od tejto autorky (táto bola moja prvá). Myslím, že po čase si rada prečítam znovu aj túto :)

DarkAnn
16.11.2018 5 z 5

Teda za mě úplně skvělá kniha. A po dlouhé době také kniha, na kterou myslím i po tom, co jsem ji dočetla. Přečtená za tři hodiny. Moc se těším na další díla od autorky :)

Jupijow
12.11.2018 3 z 5

Harlekýnka v lepším obalu.

evago
07.11.2018 5 z 5

nádhera...jako vždy

Vee1718
04.11.2018 5 z 5

Krásná kniha, kdy příběh opravdu člověka vtáhne. Mrzelo mě, když kniha končila, klidně bych četla dál. Ráda se k ní zase někdy vrátím.

Dresia
26.10.2018 1 z 5

Toto bylo pro mě velkým zklamáním. Asi proto, že nejsem cílová skupina. Sentimentální s.ačky, lidi po sobě zvrací... ztráta času i peněz.

Ivka14
23.10.2018 3 z 5

Kniha mě velice mile překvapila. Velice hezká kniha plná napětí,ale i romantiky. je to moje druhá kniha od Colleen a určitě ne poslední.

Michalka98
21.10.2018 3 z 5

Oddechová, avšak za mě průměrná kniha.

verka135
04.10.2018

Obálka mi přijde smutná, ale ten příběh byl úžasně krásný ????????????. Zamilovala jsem si oba dva hlavní hrdiny ???????? Sydney a Ridge ????????. Ten Ridge je vysněný kluk všech holek hlavně s jeho vlastnostmi. Byl hodně chápavý a milý a hned jsem se do něj zamilovala jako on do Sydney. ???? Líbilo se mi strašně, jak spivovatelka popisovala ten jejich vztah a jejich pocity. ???? Udělala na mě velký dojem ???? chvilkami se mi chtelo brecet a chvilkami zase usmívat štěstím. Četla jsem ji 3 dny. ???? Strašně jsem ji chtěla číst i o pulnoci, co jsem se probudila. ???? A ty písničky BOŽÍ ???????????????????????? Určitě doporucuji všem romantickam jako já ????????????